Δεύτερο μεγαλύτερο αήττητο σερί ο ΠΑΟΚ, κυνηγάει τον Ολυμπιακό

Δεύτερο μεγαλύτερο αήττητο σερί ο ΠΑΟΚ, κυνηγάει τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ μετρά 38 σερί παιχνίδια, το δεύτερο μεγαλύτερο, χωρίς να ηττηθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον κυνηγά το ρεκόρ που κατέχουν οι «ερυθρόλευκοι».

Η νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, δεν ήταν σημαντική μόνο επειδή έγινε το τρία στα τρία και παρέμεινε την κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Ολυμπιακό και Ξάνθη, αλλά και για ακόμη έναν σημαντικό λόγο.

Συγκεκριμένα, ο «δικέφαλος του βορρά» έμεινε αήττητος για 38ο συνεχόμενο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα ξεπερνώντας το σερί που είχε ο Παναθηναϊκός (37 ματς) και πλέον έχει το δεύτερο μεγαλύτερο ρεκόρ αγώνων χωρίς να… γνωρίσει την ήττα.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιερα βρίσκεται τώρα στο «κυνήγι» του Ολυμπιακού που κατέχει το μεγαλύτερο σερί χωρίς ήττα από τον Οκτώβριο του 1972 έως τον Απρίλιο του 1974 όταν το… κοντέρ σταμάτησε να γράφει στα 58 παιχνίδια.

Μένει πλέον να δούμε αν οι «ασπρόμαυροι» συνεχίσουν αυτήν την πορεία που έχουν ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2018 και τον μηδενισμό στο ματς με την ΑΕΚ, και αν μπορέσουν να απειλήσουν το ρεκόρ των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ