Ο Αλαφούζος περιμένει τις ενέργειες του Γιαννακόπουλου

Ο Αλαφούζος περιμένει τις ενέργειες του Γιαννακόπουλου

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό και περιμένει τις εξελίξεις του PAO Alive αλλά και τις ενέργειες που πρόκειται να κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Είναι γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό ότι ο Γιάννης Αλαφούζος βλέπει με θετικό μάτι την οποιαδήποτε ευκαιρία απεμπλοκής από τον Παναθηναϊκό στο άμεσο μέλλον. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει έναν ενιαίο σύλλογο που θα εδρεύει κάτω από ένα γήπεδο, ή ένα σύμπλεγμα γηπέδων με σκοπό να είναι ενωμένος.

Ο Αλαφούζος γνωρίζει ότι θα ήθελε ο Γιαννακόπουλος να πάρει την ΠΑΕ, αρκεί να γλιτώσει τα χρέη, όμως τη δεδομένη στιγμή τηρείται στάση αναμονής. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ περιμένει τις ενέργειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά και τις εξελίξεις που θα προκύψουν στο εγχείρημα του «PAO Alive».

Επίσης ο Αλαφούζος ξέρει την πορεία των συζητήσεων για το γηπεδικό στον Βοτανικό, αφού γνωρίζει μέσα από επικοινωνία με την κυβέρνηση αλλά και τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Προς το παρόν πάντως οφείλει να περιμένει την όποια εξέλιξη προκύψει από τις πρωτοβουλίες του Γιαννακόπουλου, αφού είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται πλέον για το τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ