ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Βόλο

ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Βόλο

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το ματς με τον Βόλο (21/9), με τους Μαρινάκη-Κοροβέση να προπονούνται ατομικά και τους Ναμπί-Σόουζα να κάνουν θεραπεία και σήμερα.

Ο ΟΦΗ πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία μέχρι στιγμής στη φετινή Super League 1, έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία. Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Βόλο με αντίπαλο την τοπική ομάδα, στοχεύοντας να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (18/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9) με τον Βόλο.

Οι Νίκος Μαρινάκης και Νίκος Κοροβέσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Αντίλ Ναμπί και Φελίπε Σόουζα έκαναν θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ευλυγισίας, ενδυνάμωσης στο πάνω μέρος του σώματος, ασκήσεις μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (19/9), στις 17:00 το απόγευμα. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής (20/9) από το Ηράκλειο για τον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ