Παναθηναϊκός: Προορίζει για βασικό τον Σένκεφελντ ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Προορίζει για βασικό τον Σένκεφελντ ο Δώνης

Μπορεί να μην έχει χρόνο συμμετοχής ακόμη αλλά ο Γιώργος Δώνης προορίζει για βασικό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον Μπαρτ Σένκεφελντ

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20:30) ολοκληρώνεται σήμερα και ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως καταλήγει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα του.

Ένα από αυτά όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ που μέχρι τώρα δεν έχει αγωνιστεί λεπτό, όμως ο Δώνης τον προορίζει για βασικό κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα ο Ολλανδός δεν είναι ακόμη στο 100% παρ’ όλα αυτά ο Έλληνας τεχνικός όχι μόνο θα τον πάρει στην αποστολή αλλά τον θέλει και για την αρχική ενδεκάδα.

Αυτό γιατί ο Σένκεφελντ έχει στοιχεία που λείπουν από την ομάδα με κυριότερο το ύψος και την δύναμη και σε συνδυασμό με την εικόνα της άμυνας των «πράσινων» στα πρώτα τρία ματς του πρωταθλήματος ο Δώνης θα πάρει το ρίσκο και θα τον ξεκινήσει.

Σήμερα οι δυο τους πρόκειται να έχουν και ένα τετ-α-τετ ώστε να ετοιμάσει και ψυχολογικά τον παίκτη ο Δώνης αλλά και να του πει τι ακριβώς θέλει από εκείνον σε αυτό το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ