Πολλά προβλήματα στον ΟΦΗ

Πολλά προβλήματα στον ΟΦΗ

Οι Μάνος, Μεγιάδο, Ουάιλι, Σόουζα και Ναμπί δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με τον Αστέρα.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (29/09), για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος έχει αιμάτωμα στη φτέρνα και ο Μιγκέλ Μεγιάδο, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ο Ελληνας επιθετικός και Αργεντινός χαφ έκαναν θεραπεία και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Όσκαρ Ουάιλι, Φελίπε Σόουζα και Αντίλ Ναμπί.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση σε δυο γκρουπ. Στο πρώτο συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του περασμένου Σαββάτου και έκαναν προπόνηση μέτριας έντασης, με έμφαση στην τεχνική και στην ενδυνάμωση στο πάνω μέρος του σώματος.

Στο δεύτερο γκρουπ συμμετείχαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις τεχνικής και ενδυνάμωσης στο πάνω μέρος του σώματος και υψηλής έντασης αγωνιστικά παιχνίδια.

Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (24/09), στις 10 το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ