Επιβεβαιώνει ο Παναθηναϊκός για την «απαίτηση» της FIFA για τους «κομμένους»

Επιβεβαιώνει ο Παναθηναϊκός για την «απαίτηση» της FIFA για τους «κομμένους»

Ξεκίνησαν προπονήσεις οι τέσσερις που δεν υπολογίζονται από τον Δώνη, αλλά δε θα αγωνιστούν με την πράσινη φανέλα. Ποια παιδιά από την Κ19 συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού επέστρεψαν από σήμερα οι «κομμένοι» Αντονί Μουνιέ, Βαγγέλης Οικονόμου, Φάνης Τζανδάρης και Πάνος Αρμενάκας, οι οποίοι από το καλοκαίρι προπονούνταν μόνοι τους, μιας και δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη. Κάτι που θα συνεχίσει να ισχύει, μιας και η επιστροφή τους γίνεται μονάχα για τυπικούς λόγους.

Από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωναν την πληροφορία που σας μεταφέραμε νωρίτερα και η οποία αναφέρει πως λόγω FIFA είναι αναγκαία η επιστροφή των «κομμένων» στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Επί της ουσίας ο Παναθηναϊκός δε θέλει να ρισκάρει πιθανή τιμωρία του από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου και γι’ αυτό τους επαναφέρει, ωστόσο δεν πρόκειται να τους δούμε να αγωνίζονται.

Στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας αυτή την εβδομάδα συμμετέχουν και οι Ζαγαρίτης, Τζαβίδας, Ηλιάδης και Σαντικάι, καθώς είναι απόφαση του τεχνικού τιμ της ομάδας να συμμετέχουν κάθε εβδομάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές από την Κ19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ