ΠΑΟΚ: Προβάδισμα 11άδας για Εσίτι, Ροδρίγκο και Μίσεσβαρ ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Προβάδισμα 11άδας για Εσίτι, Ροδρίγκο και Μίσεσβαρ ενόψει ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ δίνει αύριο πολύ σημαντικό ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Άμπελ Φερέιρα να αποφεύγει τους πειραματισμούς στην στελέχωση της 11άδας.

Ντέρμπι Δικεφάλων αύριο (29/9) στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται πυρετωδώς για την μονομαχία κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Άμπελ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάτος και Πέλκα, ενώ έχει δίλημμα και για το δίδυμο της μεσαίας γραμμής του Δικέφαλου του Βορρά.

Όσον αφορά τις δύο σημαντικές απουσίες, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να θέλει να αποφύγει τους πειραματισμούς (Κρέσπο δεξιά και Ίνγκασον στο πλευρό του Βαρέλα), αφήνοντας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ανέγγιχτο και βάζοντας τον Ροδρίγκο Σοάρες αντί του τιμωρημένου Μάτος.

Την ίδια ώρα, σκοπεύει να επαναφέρει τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό με τον Ολλανδό βιρτουόζο να καλείται να καλύψει το κενό του Δημήτρη Πέλκα, κινούμενος περιφερειακά του Άκπομ.

Τέλος το δίδυμο που έχει προβάδισμα στα χαφ είναι αυτό των Άντερσον Εσίτι και Γιόζιπ Μίσιτς, την ώρα που είναι ανοικτό ακόμα το δίλημμα «Πασχαλάκης ή Ζίφκοβιτς» για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ