Μαρτίνς: «Επιστρέψαμε στην κανονικότητα»

Μαρτίνς: «Επιστρέψαμε στην κανονικότητα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε λόγο για επιστροφή στην κανονικότητα μετά την εξαίρεση με τον Παναθηναϊκό όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ως εξαίρεση χαρακτήρισε την εμφάνιση του Ολυμπιακού την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έκανε λόγο για επιστροφή στην κανονικότητα με τη νίκη απέναντι στην Λαμία ενώ αποθέωσε τον Ντέιβιντ Μπλατ που τιμήθηκε στο «Καραϊσκάκη».
Αναλυτικά:
Το παιχνίδι με την Λαμία και το τι κρατάει: Είναι τρεις πόντοι για εμάς μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Εξαίρεση αποτέλεσε το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ποιότητα, υπομονή και ένταση. Στο 2ο μέρος αυξήσαμε την ταχύτητά μας και επιστρέψαμε στις νίκες.
Τις αλλαγές που έκανε και εάν τον ευχαρίστησε το αποτέλεσμα: Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ όλους τους παίκτες μου. Δεν μπορούν όλοι να είναι στην λίστα για την Ευρώπη. Έχουμε όμως πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες.
Την βράβευση στον Μπλατ και το πως ένιωσε από την αποθέωσή του από τον κόσμο: Είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να γνωρίζω ανθρώπους με τέτοια ποιότητα. Τόσοι καλοί στην δουλειά τους και τόσο καλοί άνθρωποι και παράδειγμα για όλους. Φιλοξενήσαμε τον άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά και ο κόσμος χειροκρότησε. Είναι ένα σημείο αναφοράς για την ομάδα. Όταν μία ομάδα κερδίζει αυτές οι στιγμές είναι πολύ όμορφες. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σε αυτήν την ομάδα με τέτοια ποιότητα και τέτοιους επαγγελματίες που προσαρμόζονται στα πάντα.
Τον Λοβέρα: Του είπα πως θέλει να νιώσει ελεύθερος και άνετος και ότι θα τον στηρίξουμε. Ότι είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή του.
Τους επιθετικούς του που σκοράρουν: Είναι πολύ ευχάριστο πρόβλημα αυτό. Όλοι οι επιθετικοί μας σκοράρουν και αυτό είναι ένα… όμορφο πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ