Θέλει αρχισκάουτερ τον Σόλι στον Παναθηναϊκό ο Νταμπίζας

Θέλει αρχισκάουτερ τον Σόλι στον Παναθηναϊκό ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να αναθέσει τον ρόλο του αρχισκάουτερ του Παναθηναϊκού στον Αλεσάντρο Σόλι και για αυτό τον λόγο φέρεται να έχει επαφές με τον Ιταλό.

Ο Παναθηναϊκός είχε μεν ένα ενεργό καλοκαίρι, όμως δεν πραγματοποίησε τη μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά. Ο Νίκος Νταμπίζας από την πλευρά του έκανε ότι μπορούσε, έφερε παίκτες στον Παναθηναϊκό, όμως δεν αρκείται μόνο εδώ.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων φαίνεται πως επιθυμεί τον Αλεσάντρο Σόλι για το ρόλο του αρχισκάουτερ στον Παναθηναϊκό, με τον Ιταλό με ελληνικές ρίζες να συζητά με τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων» για την προοπτική να αναλάβει τη θέση.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ο Νταμπίζας έχει επαφές με τον Σόλι, όμως αυτές «πάγωσαν» μετά τη «βαριά» ήττα στο «Κλ. Βικελίδης» με 4-0 και το γεγονός ότι βρίσκονται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πλευρές θα κανονίσουν νέο ραντεβού στη διακοπή των εθνικών ομάδων. Ο Σόλι είχε απασχολήσει πέρυσι το ελληνικό κοινό, καθώς είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να ενισχύσει το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ, όμως εντέλει κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ