Δώνης: «Είμαστε πολύ μακριά απ’ αυτό που θέλαμε, θέλει να φύγει ο Χατζηγιοβάνης»

Δώνης: «Είμαστε πολύ μακριά απ’ αυτό που θέλαμε, θέλει να φύγει ο Χατζηγιοβάνης»

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη των «πρασίνων» στη Νέα Σμύρνη, επισημαίνοντας πως η ομάδα είναι ακόμα μακριά από αυτό που θέλει, ενώ σημείωσε πως ο Χατζηγιοβάνης θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε νωρίτερα του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη χάρη στο εντυπωσιακό γκολ του Ζαχίντ, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη των «πρασίνων», επισημαίνοντας πως η ομάδα είναι ακόμα μακριά από αυτό που θέλει.

Ακόμη σημείωσε πως ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλησπέρα, είναι σημαντικό για μας που κάναμε την πρώτη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές. Είχαμε μία ακόμη σοβαρή εμφάνιση μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο αντίπαλος απείλησε ελάχιστες φορές. Ένα κομμάτι που το πληρώσαμε στα άλλα παιχνίδια.

Δεν κάναμε το παιχνίδι εύκολο. Παρ’ ότι το αποτέλεσμα είναι καλό, με ανησυχεί η ομάδα, γιατί θεωρώ πως οι παίκτες είναι μακριά από εκεί που θα φτάσουν. Και στον αγωνιστικό χώρο η αφέλεια που δείχνουν.

Μπορούμε να πούμε για ποιότητα ή για μυαλό. Είμαστε πολύ μακριά απ’ αυτό που θέλαμε».

Είναι θέμα πίεσης και άγχους τα μετόπισθεν;

«Σίγουρα είναι συνδυασμός αφέλειας και άγχους, αλλά είναι ακόμα 5η αγωνιστική. Άμα δεν έχουν ποιότητα κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φανεί στο τέλος της σεζόν. Αν είναι αυτό το αποτέλεσμα της αξιολόγησης, πάλι σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα. Κανένα σύστημα δεν είναι αυτό που σου βγάζει καλή σέντρα. Αυτά τα κάνουν οι ποδοσφαιριστές και σ’ αυτό το κομμάτι είμαι πολύ δυσαρεστημένος για τους παίκτες μου».

Για τους νέους:

«Είχαμε κάνει κουβέντα και μετά τον Άρη. Έχουμε να περιμένουμε δυο πράγματα…Να επανέλθουν οι παλιοί στην κατάσταση που ήταν και να προσαρμοστούν οι νέοι».

Πότε θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός;

«Δεν μπορώ να το ξέρω. Η ουσία είναι πως θα αξιολογηθούμε και που θα είμαστε τον Μάιο. Πέρυσι, ήταν διαφορετική χρονιά και η φετινή πρέπει να είναι. Ακούγονται πολλά για την ομάδα, αλλά δεν ισχύουν. Σε σχέση με πέρυσι οι νέοι είναι 4-5 περισσότεροι. Αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει μια φανέλα. Στην περσινή σεζόν πήραν συμμετοχές που δεν έπρεπε να πάρουν σε μια ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει να παλέψουμε για μια θέση και όχι να μοιρολογούν σαν τις χήρες. Όποιοι δεν ακολουθήσουν να μείνουν πίσω. Πέρυσι βασικοί ήταν ο Μαυρομάττης, ο Χατζηγιοβάνης και ο Μπουζούκης. Ο Μαυρομμάτης δεν έχει συνέλθει από τον τραυματισμό του, ο Μπουζούκης είναι ήδη βασικός και ο Χατζηγιοβάνης θέλει να φύγει από την ομάδα».

Δώσατε παραπάνω εντολές στον Ζαχίντ σήμερα;

«Ο Ζαχίντ σαν δεκάρι έχει πιο ελεύθερο ρόλο. Νομίζω σ’ αυτή τη διαδικασία έχει περισσότερη δύναμη. Πήραμε απ’ αυτόν τουλάχιστον στο ποιοτικό κομμάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ