Ελ Καντουρί: «Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, χάσαμε δύο βαθμούς»

Ελ Καντουρί: «Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, χάσαμε δύο βαθμούς»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο Δικέφαλος έπρεπε να είχε σκοράρει περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που κυριάρχησε και επισήμανε ότι η ισοπαλία δεν ικανοποιεί κανέναν στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Ελ Καντουρί, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ (2-2).

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου τόνισε ότι η ομάδα του στο πρώτο μέρος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και θα έπρεπε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ, ενώ επισήμανε ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί κανέναν στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Ο 29χρονος χαφ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε πάρει τη νίκη και πρόσθεσε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά στο αποψινό παιχνίδι δεν πήρε έναν βαθμό, αλλά έχασε δύο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα έπρεπε να είχαμε πετύχει δύο – τρία γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο και το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Χάσαμε δύο βαθμούς. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη.

Τα τελευταία δύο παιχνίδια είναι τα καλύτερα μας μέχρι στιγμής. Ίσως στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι, γιατί καθίσαμε αρκετά πίσω χωρίς λόγο. Νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.

Το γνωρίζουμε ότι δεχόμαστε πολλά γκολ από στημένες φάσεις και πρέπει να το διορθώσουμε. Με το ποδόσφαιρο που παίζουμε και τις ευκαιρίες που δημιουργούμε είναι κρίμα να μην κερδίζουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε και να το διορθώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ