Παράξενο: Ο Κάκος συμφωνεί με τον ΠΑΟΚ

Παράξενο: Ο Κάκος συμφωνεί με τον ΠΑΟΚ

Ο σχολιαστής διαιτησίας στην αθλητική εκπομπή του OPEN ήταν ξεκάθαρος: «Ο ΠΑΟΚ δικαίως διαμαρτύρεται για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ»

Στο… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ο Δικέφαλος του Βορρά διαμαρτύρεται εντόνως για φάουλ του Κρίστισιτς στον Αουγκούστο στο ξεκίνημα της φάσης από την οποία προέρχεται το γκολ ισοφάρισης των Κιτρινόμαυρων.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας, τα έχουν με τον… διαιτητή του VAR Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος εξέτασε τη φάση και δίχως να ζητήσει από τον άρχων του αγώνα να τη δει, κατακύρωσε το γκολ.

Το γκολ του Ντέλετιτς, λοιπόν, έχει σηκώσει πολλή σκόνη στις τάξεις των ασπρόμαυρων, σκόνη που προσπάθησε να καταλαγιάσει ο σχολιαστής διαιτησίας στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη Τάσος Κάκος.

Ο Έλληνας ρέφερι λοιπόν στην εκπομπή Total Football τόνισε πως η φάση ήταν απόλυτα ξεκάθαρη και πως ο διαιτητής έκανε λάθος, καθώς έπρεπε να ακυρώσει το τέρμα της Ένωσης για φάουλ.

«Εύκολη Φάση, Καθαρό Φάουλ!» Τόσο απλά.

Για όποιον δεν κατάλαβε ο Τάσος Κάκος, ναι ο Τάσος Κάκος, συμφώνησε με τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΠΑΟΚ σχετικά με την εν λόγω φάση.

Εντάξει, επιτρέψτε μας λίγο χιούμορ, δεν ξεκινήσαμε εμείς εξάλλου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ