Θυμήθηκε το έπος του Χάιμπουρι ο ΠΑΟΚ (pic)

Θυμήθηκε το έπος του Χάιμπουρι ο ΠΑΟΚ (pic)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θυμήθηκε την εκτός έδρας ισοπαλία με την Άρσεναλ στο Χάιμπουρι με γκολ του Ζήση Βρύζα, ματς που έγινε σαν σήμερα το 1997.

Σαν σήμερα το 1997, ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία αποκλείοντας την Άρσεναλ από την συνέχεια του UEFA Cup, με το γκολ – πρόκριση του Ζήση Βρύζα στο Χάιμπουρι.

Ο Έλληνας επιθετικός πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και αφού ζάλισε την άμυνα των κανονιέρηδων, εκτέλεσε τον Σίμαν ισοφαρίζοντας σε 1-1, δίνοντας μία τεράστια πρόκριση στον ΠΑΟΚ για την διοργάνωση του UEFA Cup.

Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει την κατάμεστη Τούμπα με 1-0 (το γκολ ο Φραντζέσκος) την Αρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ (μετέπειτα Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Αγγλίας) και στη ρεβάνς κατέθεσε ψυχή, φθάνοντας σε μία επική πρόκριση.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν ξέχασε την εν λόγω βραδιά και έστειλε το δικό της μήνυμα, αναρτώντας στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter φωτογραφίες από το παιχνίδι στο Λονδίνο.

«Αυτή την ημέρα πριν από 22 χρόνια, ο ΠΑΟΚ πέταξε εκτός συνέχεια του Κυπέλλου UEFA την Άρσεναλ», αναφέρει το μήνυμα των «ασπρόμαυρων», για μια από τις μεγαλύτερες βραδιές του Δικεφάλου στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ