Παναθηναϊκός: Δεν κερδίζει νέο συμβόλαιο ο Γιόχανσον

Παναθηναϊκός: Δεν κερδίζει νέο συμβόλαιο ο Γιόχανσον

Το συμβόλαιο του Ματίας Γιόχανσον λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά με την απόδοση του μάλλον αποθαρρύνει παρά πείθει τον Νίκο Νταμπίζα να του προτείνει ανανέωση.

Ο Ματίας Γιόχανσον συμπεριλαμβάνεται στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιο του Σουηδού δεξιού μπακ λήγει στις 30 Ιουνίου του 2020 και ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει μιλήσει μαζί του μέχρι στιγμής.

Σαφώς, ο Νταμπίζας έχει σχηματίσει άποψη για τις δυνατότητες του Γιόχανσον, όμως δεν έχει τελειώσει την αξιολόγηση του. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βαθμολογεί τον ποδοσφαιριστή σε κάθε παιχνίδι, ενώ λαμβάνει και τις εισηγήσεις του Γιώργου Δώνη για τη γενικότερη εικόνα του.

Για τον Ματίας Γιόχανσον ισχύει ένα δεδομένο: οι τωρινές αποδοχές του ανήκουν σε ανώτερη χρηματική κατηγορία από αυτή που θα τον κατέτασσε υπό άλλες συνθήκες ο Νίκος Νταμπίζας. Αυτό σημαίνει ότι ο Νταμπίζας δεν θα πρόσφερε τόσα χρήματα στον Γιόχανσον, αν συζητούσε μαζί του σε μηδενική βάση.

Ο Γιόχανσον θα πάρει περισσότερα από 300.000 ευρώ για το τρίτο και τελευταίο έτος του συμβολαίου του. Στην παρούσα φάση, θεωρείται απίθανο ο Νταμπίζας να του προτείνει αύξηση και ο 27χρονος αμυντικός πρέπει να κάνει… πράγματα και θαύματα από εδώ και πέρα για να αλλάξει την κατάσταση.

Ωστόσο, είναι γεγονός ότι με την απόδοση του στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, ο Γιόχανσον δεν δικαιολογεί ότι συγκαταλέγεται στους υψηλόμισθους του ρόστερ. Με εξαίρεση το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ήταν υποφερτός, ο Γιόχανσον έχει πάρει στο σύνολο βαθμό κάτω του μετρίου.

Προς το παρόν, μοιάζει πιθανότερο ο Νταμπίζας να μην καταθέσει καν πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Σουηδό, παρά να προσφέρει έστω και λιγότερα λεφτά για την επέκταση της συνεργασίας τους. Διότι στον Παναθηναϊκό της λιτότητας, οι πιο ακριβοπληρωμένοι πρέπει να είναι και οι καλύτεροι. Μία παράμετρος που δεν ισχύει στην περίπτωση του Γιόχανσον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ