Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Μακέντα, υποψήφιος για την αποστολή

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Μακέντα, υποψήφιος για την αποστολή

Η μεγάλη επιθυμία του Φεντερίκο Μακέντα να παίξει με την Ξάνθη έχει πλέον περισσότερες πιθανότητες, αφού προπονήθηκε κανονικά σήμερα και ίσως να βρίσκεται στην αποστολή. Έβγαλε το πρόγραμμα και ο Ινσούα.

Αρκετές είναι πλέον οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη ο Φεντερίκο Μακέντα, αφού έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης και είναι πιθανό ο Δώνης να τον πάρει στην αποστολή.

Ο Ιταλός ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο ματς της έκτης αγωνιστικής και όπως σας είχαμε αναφέρει είχε πάει μόνος του να κάνει το πρόγραμμα θεραπείας όταν ολόκληρη η ομάδα είχε ρεπό από τον προπονητή. Σήμερα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, θέτοντας υποψηφιότητα για να αγωνιστεί, ωστόσο η οριστική απόφαση θα παρθεί αύριο από τον προπονητή και το ιατρικό τιμ, προκειμένου να είναι σίγουρο πως δε θα υποστεί κάποια υποτροπή.

Από ‘κει και πέρα, ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα της Πέμπτης δείχνοντας να ξεπερνάει σχετικά γρήγορα το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στη μέση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ