Κορτ: «Με κατηγόρησαν ότι βοήθησα την Λέγκια και με έδιωξαν από τον Ατρόμητο»

Κορτ: «Με κατηγόρησαν ότι βοήθησα την Λέγκια και με έδιωξαν από τον Ατρόμητο»

Ο Πολωνός μέσος μίλησε στους συμπατριώτες του για το πέρασμά του από το Ατρόμητο και τόνισε ότι οι Περιστεριώτες τον κατηγόρησαν ότι έδωσε πληροφορίες στην Λέγκια και τον έδιωξαν από την ομάδα.

Ο Νταβίντ Κορτ ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο για τον Ατρόμητο, αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει στην ομάδα του Περιστερίου, καθώς την τελευταία ημέρα του Αυγούστου ο σύλλογος των Δυτικών Προαστίων ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Πολωνό.

Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην δεύτερη κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος, μίλησε στους συμπατριώτες του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την ομάδα του Περιστερίου.

Μάλιστα, ερωτηθείς για τους λόγους που αποχώρησε από το ρόστερ του Ατρομήτου, τόνισε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου τον κατηγόρησαν ότι βοήθησε τη Λέγκια Βαρσοβίας στα παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Πολωνός ανέφερε ότι οι Περιστεριώτες τον κατηγόρησαν ότι παρείχε πληροφορίες στους ανθρώπους της Λέγκια για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, γεγονός, πάντως, που διαψεύδουν κατηγορηματικά οι διοικούντες τον σύλλογο του Περιστερίου.

«Ο τεχνικός διευθυντής μου εξήγησε γιατί έμεινα εκτός με τη Λέγκια. Μου είπαν ότι τους βοήθησα. Αλλά πώς; Είναι ντροπή μόνο να αναφέρεται. Μόλις το άκουσα, έχασα την επιθυμία μου να είμαι στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νταβίντ Κορτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ