ΑΕΚ: Πρόβλημα με Γιακουμάκη, εκτός και ο Κλωναρίδης

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Γιακουμάκη, εκτός και ο Κλωναρίδης

Ο Ελληνας επιθετικός προπονήθηκε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο, ενώ ο ομογενής εξτρέμ έκανε ατομικό λόγω της κάκωσης στον αριστερό του ώμο και η συμμετοχή τους στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΛ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (5/10, 19:30), για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Νίκος Κωστένογλου είδε τους Νέλσον Ολιβέιρα και Αντρέ Σιμόες να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά όχι τους Γιώργο Γιακουμάκη και Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο Πορτογάλος φορ και ο έμπειρος χαφ ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τους κόστισαν τη συμμετοχής τους στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα για δεύτερη σερί ημέρα.

Αντίθετα, ο Γιακουμάκης προπονήθηκε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο, ενώ ο ομογενής εξτρέμ έκανε ατομικό λόγω της κάκωσης στον αριστερό του ώμο και η συμμετοχή τους στο ματς του Σαββάτου είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Όλα θα κριθούν στην προπόνηση της Παρασκευής, η οποία θα είναι η τελευταία πριν το ματς με την ΑΕΛ.

Οι Κιτρινόμαυροι θα συγκεντρωθούν στα Σπάτα το πρωί στις 11 και μετά το τέλος του προγράμματος ο Κωστένογλου θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα στο AEL FC Arena.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ