Μετά την επιστολή, ραντεβού μεταξύ Μελισσανίδη-Πατούλη με θέμα την Αγιά Σοφιά

Μετά την επιστολή, ραντεβού μεταξύ Μελισσανίδη-Πατούλη με θέμα την Αγιά Σοφιά

Η ΑΕΚ πιέζει όπως μπορεί από την πλευρά της για να ξεπεραστούν οι καθυστερήσεις που οφείλονται στην Περιφέρεια και αφορούν στην πρόοδο των εργασιών στην Αγιά Σοφιά.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα εργασιών της Αγιά Σοφιάς, οι οποίες αφορούν στα κομμάτια του έργου που εμπλέκεται η Περιφέρεια.

Η ΠΑΕ έστειλε επιστολή προς τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, εκθέτοντας τους προβληματισμούς της και ζητώντας λύση, με τον τελευταίο να είναι θετικός στη γρήγορη επίλυση των όποιων προβλημάτων, όπως έδειξε σε δηλώσεις του.

Μάλιστα σύμφωνα με την Live Sport, επίκειται και ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών μέσα στις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα την ερχόμενη Τρίτη (8/10), θα συναντηθεί ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον Γιώργο Πατούλη, παρουσία και τους project manager της Αγιά Σοφιάς, Δημήτρη Ανδριόπουλου.

Εκεί αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που καθυστερούν την πρόοδο των εργασιών, ώστε να δώσει ο Περιφερειάρχης τις ανάλογες εντολές στις αρμόδιες υπηρεσίες και να ξεμπλοκαριστεί η όλη διαδικασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ