Παναθηναϊκός: Μία εκκρεμότητα για την ενδεκάδα

Παναθηναϊκός: Μία εκκρεμότητα για την ενδεκάδα

Ο ταυτόχρονος αποκλεισμός των Γιοάν Μολό και Τάσου Χατζηγιοβάνη αφήνει κενό στη θέση του αριστερού εξτρέμ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού! Τετ-α-τετ Δώνη με τον Γιόχανσον.

Σε «αχαρτογράφητα νερά» μπήκε η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το σημερινό (5/10, 17:15) με την Ξάνθη, μετά τον αποκλεισμό του Γιοάν Μολό και του Τάσου Χατζηγιοβάνη από την ενδεκάδα. Στις δοκιμές των προηγούμενων ημερών, οι δύο εξτρέμ διεκδικούσαν τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης στο 4-2-3-1 που φαίνεται πως θα διατηρήσει ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού αποφάσισε να στείλει τα μηνύματα του, κυρίως προς τον Μολό, ο οποίος έχει μία πιο νωχελική προσέγγιση για τις προπονήσεις. Όσον αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο Δώνης απλώς θα επιλέξει άλλο πρόσωπο και δεν θα «πειράξει» κάτι από την τακτική που εφάρμοσε στο «διπλό» επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Με βάση το 4-2-3-1, ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον θα παίξει στο δεξιό άκρο και ο Ινσούα στο αριστερό άκρο. Οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Ζαχίντ θα διατηρήσει το ρόλο του επιτελικού μέσου, ο Μπουζούκης θα είναι ο δεξιός εξτρέμ και ο Μακέντα αναμένεται να αρχίσει στην επίθεση. Όσον αφορά την «ορφανή» θέση του αριστερού εξτρέμ, ο Καμπετσής αναμένεται να πάρει μία ευκαιρία από τον Δώνη για να κερδίσει πιο ενεργή συμμετοχή στο ροτέισον.

Από εκεί και πέρα, η Ξάνθη είναι πιο ποιοτική, πιο σκληρή και πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με τον Πανιώνιο. Ο Δώνης προειδοποίησε τους παίκτες του να ξεχάσουν το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Superleague και να προετοιμαστούν για «πόλεμο». Ειδικότερα, ο προπονητής του Τριφυλλιού επισήμανε στους μεσοαμυντικούς ότι παρόμοιες αδράνειες ή παραλείψεις όπως με αυτές που συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη, θα κοστίσουν ακριβά…

Ακόμα, ο Δώνης είχε τετ-α-τετ με τον Ματίας Γιόχανσον, με αφορμή τα επιπόλαια λάθη που υποπίπτει ο ποδοσφαιριστής στα πρώτα λεπτά των παιχνιδιών. Ο Δώνης επανέλαβε στον Γιόχανσον ότι τον εμπιστεύεται και του ζήτησε να παίζει από την αρχή με συγκέντρωση και να αποφεύγει τις ενέργειες που αποδιοργανώνουν την άμυνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ