Ζίβκοβιτς: «Ας κερδίζουμε και με 10-9, θέλουμε μόνο τη νίκη» (vid)

Ζίβκοβιτς: «Ας κερδίζουμε και με 10-9, θέλουμε μόνο τη νίκη» (vid)

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ εναντίον του Αστέρα Τρίπολης (6/10 17:15), για το ντεμπούτο του, αλλά και για το πρόβλημα των γκολ που δέχεται η ομάδα του.

Η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, οδήγησε τον Αμπέλ Φερέρια στην απόφαση να δώσει στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς γάντια βασικού εναντίον της ΑΕΚ.

Ο Σέρβος γκολκίπερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του απέναντι στην ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική και ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (17:15) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, μίλησε στο PAOK TV για τις δυσκολίες του αγώνα με τους Αρκάδες.

Στη συνέχεια έθιξε το ζήτημα των γκολ που δέχεται η ομάδα του, λέγοντας πως πρέπει πάσει θυσία να νικήσει ο «δικέφαλος» (ακόμα και αν δεχτεί γκολ), προκειμένου να φτάσει στο μεγάλο του στόχο, το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να κρατήσει ο ΠΑΟΚ απαραβίαστη τη εστία του: «Νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό. Αν με ρωτάς τώρα, εγώ μπορώ να πω ότι θα δώσω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου κάθε παιχνίδι. Κι ας σκοράρουμε δέκα γκολ, κι ας δεχθούμε εννιά, ώστε στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Δεν είμαι της λογικής να προστατεύουμε την εστία μας και ας βγει 0-0. Αν μου έδινες την δυνατότητα τώρα να υπογράψω ότι όλα τα παιχνίδια θα λήξουν 10-9 και θα πάρουμε το πρωτάθλημα, θα το υπέγραφα».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα: Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς ο Αστέρας θέλει πολύ να κερδίσει. Αυτό βέβαια ισχύει και για εμάς. Δουλέψαμε πολύ καλά με τον προπονητή και το επιτελείο και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ