Παναθηναϊκός: Συνάντηση και επιστολή στον Χούμπελ

Παναθηναϊκός: Συνάντηση και επιστολή στον Χούμπελ

Η αγανάκτηση που νιώθουν στον Παναθηναϊκού με τον διαιτητή Σκουλά, ο ρόλος του Νίκου Νταμπίζα στις εξελίξεις και το μήνυμα που θα περάσει ο Γιάννης Αλαφούζος στον Χέρμπερτ Χούμπελ. Το to10.gr έχει το ρεπορτάζ.

Με μία πρόταση που καταγράφει την πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να αλλάξει τακτική σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της στις αποφάσεις των διαιτητών, κατέληγε η ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου (5/10). «Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι ιθύνοντες της ελληνικής διαιτησίας ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει πλέον να παρακολουθήσει παθητικά τις πρακτικές που ακολουθούνται στις αναμετρήσεις του» αναφέρει το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Ασφαλώς, το ενδιαφέρον είναι τι ακριβώς σκοπεύει να πράξει η ΠΑΕ από εδώ και στο εξής. Διότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ο Παναθηναϊκός είχε επιλέξει να απέχει από ανακοινώσεις ή από «διαρροές» προς τον Τύπο. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού όταν είχαν παράπονα, τα εξέφραζαν απ’ ευθείας στον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα ή στους εντεταλμένους της FIFA και της UEFA.

Ακόμα, η διοίκηση δεν έχει λάβει ειλημμένη απόφαση για τις επόμενες ενέργειες της. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα ενημερωθεί τη Δευτέρα (7/10) από τους συνεργάτες του και θα καθορίσουν το πώς θα δράσουν. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παρακολούθησε το παιχνίδι του Σαββάτου, έχει άποψη για τις φάσεις που αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός και θεωρεί ότι επιβάλλεται να υπάρξει δυναμική αντίδραση.

Ο Αλαφούζος έχει ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπο της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ και σε αυτόν αναμένεται να μεταφέρει την ενόχληση του για όσα συνέβησαν το Σάββατο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του to10.gr, ο Αλαφούζος θα επισημάνει ότι «ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να είναι μέρος της λύσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανεχτεί φαινόμενα τύπου… Σκουλά.

Ο Αλαφούζος θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον Χούμπελ, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα στη διάρκεια της εβδομάδας. Αν δεν συμπέσουν τα προγράμματα τους, θα μιλήσουν τηλεφωνικά, ενώ η ΠΑΕ θα στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης.

Σημαντικό ρόλο στη χάραξη της πολιτικής θα παίξει η στάση του Νίκου Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν υπέρμαχος της διαλλακτικότητας, αφού δεν ήθελε να δημιουργούνται άλλοθι για τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, κατανοεί και εκείνος ότι η ΠΑΕ πρέπει να αντιδράσει με κάποιο τρόπο και ο Αλαφούζος θα ακούσει με προσοχή την άποψη του Νταμπίζα, προτού αποφασίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ