Δήλωση-σοκ από τον υπάλληλο του Σαββίδη στο Open: «Χρειάζονται bullying οι διαιτητές» (vid)

Δήλωση-σοκ από τον υπάλληλο του Σαββίδη στο Open: «Χρειάζονται bullying οι διαιτητές» (vid)

Απίστευτη δημόσια τοποθέτηση από τον διευθυντή γνωστής ιστοσελίδας συμφερόντων Σαββίδη και πανελίστα της «αθλητικής» εκπομπής στο κανάλι Ιβάν, για bullying που πρέπει να γίνεται στους διαιτητές, επειδή «έχουν σύνδρομα»!

Είναι κρίμα να χάνεις ορισμένα πλάνα στην τηλεόραση. Να μην έχει ο καμεραμάν εκείνη τη στιγμή τη… σπιρτάδα να γυρίσει λίγα εκατοστά την κάμερα και να δείξει σε ένα πάνελ και τα πρόσωπα των υπολοίπων, όταν μιλάει ένας. Να, όπως για παράδειγμα χθες βράδυ στο Open του Ιβάν και την εκπομπή «Total Football».

Στο πάνελ δεν υπήρχαν εκπλήξεις. Οι γνωστοί ήταν. Ανάμεσά τους και ο πρώην πρασινοφρουρός, από το σάιτ της αλήθειας. Εκείνος που με πύρινα άρθρα προσπαθεί κάθε φορά να πάρει το μέρος όσων βάλλουν κατά των διαιτητών. Σχολίαζε το ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη και τις αποφάσεις του Σκουλά, του Νικολακάκη και του Κομίνη, που «έσφαξαν» τον Παναθηναϊκό και έδωσαν τη νίκη με το «έτσι θέλω» στην Ξάνθη.

Εκεί, λοιπόν, έπρεπε να πέσει το πλάνο λίγο δίπλα, στον Τάσο Κάκο, όταν ακούστηκε η φράση «οι διαιτητές στην Ελλάδα θέλουν bullying». Ακριβώς δίπλα στον Κάκο ειπώθηκε η ατάκα από το στόμα του υπάλληλου του Σαββίδη. Άρον – άρον πετάχτηκε ο άλλος πανελίστας ο Βόγλης για να τα συμμαζέψει, αλλά τι να συμμαζέψεις;

Σε ελεύθερο κανάλι, που μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε, ακούστηκε η φράση να φάνε bullying οι διαιτητές. Σε μια χώρα που ο κάθε κάφρος περιμένει μια σπίθα για να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο, έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο που και με VAR έγιναν όργια όπως αυτά εναντίον του Αστέρα, που δεν πήρε καθαρό πέναλτι στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αυτά εναντίον του Παναθηναϊκού που έχασε λόγω διαιτητικών αποφάσεων και αυτά στο Λάρισα – ΑΕΚ, υπήρξε άνθρωπος που έχει δημόσιο λόγο και είπε πως οι διαιτητές πρέπει να φάνε bullying.

Μπροστά σε πρώην αθλητές, τον Βαζέχα και τον Μητρόπουλο και σε έναν πρώην διαιτητή, ο οποίος σήμερα θα πρέπει να απολογείται σε συναδέλφους του που δεν πήρε θέση στα όσα άκουσε να λέγονται ακριβώς δίπλα του.

Πήγε η εκπομπή σε διαφημίσεις αμέσως, μήπως και δεν… το πάρει χαμπάρι κανείς, αφού η έκπληξη ειδικά των παρουσιαστών ήταν τεράστια. Όμως στην εποχή που ζούμε, φίλοι μου, ουδέν κρυπτόν υπό τον… ήλιο του ίντερνετ. Όλα υπάρχουν και τίποτα δε μένει κρυφό.

Για όσους δεν ξενύχτησαν, λοιπόν, και δεν το είδαν ή για όσους δεν πιστεύουν, υπάρχει πάντα η εικόνα για να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ