Ενάμιση μήνα εκτός δράσης ο Βαρέλα

Ενάμιση μήνα εκτός δράσης ο Βαρέλα

Οι πρώτες εκτιμήσεις μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βαρέλα, έδειξαν ότι έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον μηνίσκο και πως θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για τον επόμενο 1,5 μήνα περίπου.

Ο τραυματισμός του Φερνάντο Βαρέλα στον χθεσινό (6/10) αγώνα κόντρα στον Αστέρα αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός.

Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήριο υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στον μηνίσκο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του «Δικεφάλου του Βορρά» για περίπου 1,5 μήνα.

Με λίγα λόγια, ο Βαρέλα αναμένεται να χάσει μίνιμουμ τους αγώνες με Λαμία (εντός), Βόλο (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και ΟΦΗ (εκτός). Και όλα αυτά στην καλύτερη περίπτωση, δηλαδή αν μείνει έναν μήνα εκτός. Αν όμως μείνει περισσότερο καιρό εκτός δράσης, τότε δεν αποκλείεται να χάσει τον εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα στις 24 Νοεμβρίου. Το καλό είναι ότι μέχρι τότε μεσολαβούν δύο διακοπές για τις Εθνικές ομάδες, άρα είναι σχετικά λίγα τα ματς που θα χάσει σε σχέση με την περίοδο που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης.

Μέσα στην ημέρα θα υπάρξει ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων και την αποθεραπεία του Βαρέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ