Παναθηναϊκός: Ο Μολό απολογήθηκε στον Νταμπίζα

Παναθηναϊκός: Ο Μολό απολογήθηκε στον Νταμπίζα

Ο Νίκος Νταμπίζας προειδοποίησε τον Γιοάν Μολό ότι δεν θα ανεχθεί παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον, ενώ ο Γάλλος θα ζητήσει συγνώμη την Τρίτη και από τον Γιώργο Δώνη.

Η πρώτη πράξη για την λήξη του επεισοδίου με πρωταγωνιστή τον Γιοάν Μολό συνέβη τη Δευτέρα… Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε με τον ποδοσφαιριστή για την απρεπή συμπεριφορά του την Παρασκευή και του κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί παρόμοιο φαινόμενο στο μέλλον.

Ο Μολό παραδέχτηκε ότι αντέδρασε άσχημα και ότι δεν έπρεπε να ξεφύγει, ενώ όφειλε να σεβαστεί την απόφαση του Γιώργου Δώνη. Ο Γάλλος στράικερ δήλωσε ότι αποδέχεται οποιαδήποτε τιμωρία και τόνισε ότι θέλει να ξεχάσει το περιστατικό και να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Το ζήτημα αναμένεται να κλείσει τυπικά την Τρίτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης» με ακόμα ένα τετ-α-τετ. Ο Μολό και ο Νταμπίζας θα μιλήσουν ξανά και με τη συμμετοχή του Γιώργου Δώνη, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να απολογηθεί απ’ ευθείας στον προπονητή του.

Είναι πιθανόν ο Δώνης να ζητήσει από τον Μολό να ζητήσει συγνώμη και από τους συμπαίκτες του, αφού αρκετοί ήταν παρόντες στο ξέσπασμα του Γάλλου στα αποδυτήρια. Ο Μολό θα πληρώσει το πρόστιμο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός για το παράπτωμα του και θα πάρει προσωρινό «συγχωροχάρτι».

Επειδή η κατάσταση είναι τεταμένη στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την Ξάνθη, ο Νταμπίζας και ο Δώνης θεωρούν ότι είναι προτιμότερο να μην δώσουν συνέχεια στο θέμα. Ίσως υπό άλλες συνθήκες να είχαν πιο σκληρή αντίδραση, αλλά στην παρούσα φάση η ομάδα έχει ανάγκη από ηρεμία και όχι από εντάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ