Παναθηναϊκός: Η μέση ταλαιπωρεί ξανά τον Μακέντα

Παναθηναϊκός: Η μέση ταλαιπωρεί ξανά τον Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα ταλαιπωρείται από το χρόνιο πρόβλημα στη μέση και θα ακολουθήσει πιο χαλαρούς ρυθμούς στις προπονήσεις για μην επιβαρυνθεί. Ανεβάζει την ένταση ο Φάουστο και «βλέπει» το Περιστέρι.

Μπορεί να αποθεραπεύτηκε από τη θλάση στον αριστερό προσαγωγό, όμως η μέση εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός νιώθει ενοχλήσεις και τη Δευτέρα δεν προπονήθηκε. Ο Μακέντα υποβλήθηκε σε θεραπεία και κατόπιν, έκανε χαλαρό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι πόνοι που αισθάνεται ο Μακέντα στη μέση είναι χρόνιοι και δεν πρόκειται να εκλείψουν, οπότε ο ποδοσφαιριστής είναι υποχρεωμένος να ζήσει με το πρόβλημα του. Ωστόσο, σίγουρα είναι μία παράμετρος που δεν του επιτρέπει να αποδώσει στο 100%.

Στο μεταξύ, ο Φάουστο Τιένθα μετράει αντίστροφα για την ενσωμάτωση του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ ανάρρωσε από την οσφυαλγία και μπορεί να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Τη Δευτέρα συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε με ατομικό, αλλά με υψηλή ένταση.

Ο Φάουστο συγκεντρώνει πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ο 29χρονος παίκτης δεν θα ρισκάρει και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη μόνο εφόσον είναι απόλυτα έτοιμος.

Τέλος, ο Ούφε Μπεκ δεν έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο και συνεχίζει να γυμνάζεται πιο χαλαρά. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Δανός εξτρέμ θα ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του τις επόμενες μέρες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ