Καραπαπάς: «Δεν σας πειράζει που ξεφτιλίζεστε…» (pic)

Καραπαπάς: «Δεν σας πειράζει που ξεφτιλίζεστε…» (pic)

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στο δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης ταξίδεψε μαζί με την αποστολή των Πειραιωτών.

Το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «sdna», που ανέφερε ότι ο πρόεδρος του Αρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Ολυμπιακό (1-2) ταξίδεψε στην Αθήνα μαζί με την «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Η απάντηση από τους Πειραιώτες ήταν άμεση και ήρθε από τον Γ’ Αντιπρόεδρο και Επιχειρησιακό σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά. Ο παράγοντας της ομάδας του μεγάλου λιμανιού στο μήνυμα που ανέβασε στα social media, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την συμπρωτεύουσα με πτήση με Charter της Ολυμπιακής, ενώ ο Καρυπίδης με πτήση της Aegean.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Βρωμιάρηδες ρουφιάνοι και ψεύτες του sdna «ανακαλύψατε» ότι ο Πρόεδρος του Άρη πέταξε για την Αθήνα με την αποστολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Πως ρε εγκεφαλικά συγκαμένοι; Μπερδευτήκατε με την πτήση γραμμής της Aegean που έφευγε την ίδια ώρα που γύριζε Θεσσαλονίκη η ομάδα του αφεντικού σας και ο Μάκης ο Πίκος Απίκος ρεπόρτερ σας!

Μόνο που εμείς πανίβλακες φύγαμε αργότερα από αυτή την πτήση με Charter Bombardier της Ολυμπιακής! Όχι ότι σας πειράζει που ξεφτιλίζεστε αλλά όσο το θυμίζουμε στον κόσμο, τόσο το καλύτερο…».

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ