Οι διάλογοι Χατζηγιοβάνη-Δώνη πριν το ματς με την Ξάνθη

Οι διάλογοι Χατζηγιοβάνη-Δώνη πριν το ματς με την Ξάνθη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είχε συνάντηση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Δώνη, με τον τελευταίο να του ανακοινώνει πως θα μείνει εκτός αποστολής για το ματς. Πως αντέδρασε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά εσωτερικά θέματα το τελευταίο διάστημα. Ένα από αυτά είναι και η διαχείριση της κατάσταση με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο νεαρός που ως γνωστόν δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και ο Γιώργος Δώνης καλείται να αποφασίσει πως και αν θα χρησιμοποιήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό στα προσεχή ματς μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεσή του.

Πριν από το ματς με την Ξάνθη στη Ριζούπολη, οι δύο άνδρες είχαν τετ α τετ στο οποίο ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε γιατί τελικά άφησε τον 22χρονο εκτός αποστολής σύμφωνα με την Sportime.

«Για να σε προστατέψω το κάνω, άκουσέ με», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Δώνη, με τον Χατζηγιοβάνη να απαντά «Βάλε να παίξω, μπορώ να βοηθήσω». Τελικά έμεινε εκτός αποστολής, παίρνοντας ωστόσο διαβεβαίωση πως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των εθνικών ομάδων, θα πάρει τις ευκαιρίες του στην πράσινη 11άδα.

Ο νεαρός εξτρέμ ωστόσο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, λέγοντας στους συμπαίκτες του: «Δεν το καταλαβαίνω. Έχω συμβόλαιο, πληρώνομαι και θέλω να βοηθήσω. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ