ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Βιεϊρίνια, τρίβει τα χέρια του ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Βιεϊρίνια, τρίβει τα χέρια του ο Φερέιρα

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναμένεται να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, με τον Άμπελ Φερέιρα να υπολογίζει τον Πορτογάλο αρχηγό του ΠΑΟΚ για περισσότερες των μία θέσεις.

Ο Βιεϊρίνια εκτός από παίκτης μεγάλης ποιότητας, είναι και ο φύσει και θέσει αρχηγός του ΠΑΟΚ, και αυτός που μπορεί να μεταδώσει ηρεμία στους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Κάπως έτσι, άπαντες στον ΠΑΟΚ ανυπομονούν να τον δουν πίσω στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Η στιγμή αυτή φαίνεται μάλιστα πως δεν αργεί, αφού τοποθετείται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Πιο πολύ από όλους όμως, αισθάνεται ανακουφισμένος ο Άμπελ Φερέιρα. Η επιστροφή του 33χρονου συμπατριώτη του, του δίνει λύσεις για περισσότερες από μία θέσεις. Αρχικά θα μπορέσει να πάρει ανάσες ο Δημήτρης Γιαννούλης που βρίσκεται στα κόκκινα από το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Εκτός όμως από τη θέση που αγωνίστηκε πέρσι, ο Βιεϊρίνια μπορεί να βοηθήσει και στη θέση του… έξω δεξιά αλλά και στη θέση του εσωτερικού μέσου, ελευθερώνοντας τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Όπως δήλωσε άλλωστε πρόσφατα ο Πορτογάλος, μπορεί να παίξει οπουδήποτε του ζητηθεί και ο Άμπελ Φερέιρα ήδη τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ