Μελισσανίδης: «Πήραμε διαβεβαιώσεις πως τα έργα θα τρέξουν» (vid)

Μελισσανίδης: «Πήραμε διαβεβαιώσεις πως τα έργα θα τρέξουν» (vid)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα προχωρήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από την Περιφέρεια.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Στη συνάντηση που ήταν παρών και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, η αντιπροσωπεία της Ένωσης πήρες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υπογειοποίηση και δεν θα χαθεί άλλος χρόνος για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον Γιώργο Πατούλη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχιση των έργων στην «Αγιά – Σοφιά», ενώ δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα. Το έργο πρέπει να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Και η Δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Η Αγιά Σοφιά θα γίνει, είμαστε αποφασισμένοι να μη χαθεί ούτε μία μέρα. Σήμερα μαζί με τον πρόεδρο και το Δημάρχο δώσαμε μία υπόσχεση. Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο. Όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Ήδη η γραφειοκρατεία που παρουσιάστηκε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα».

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος ανέφερε: «Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο. Κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο θα αρχίσουν άμεσα. Αυτά που μεταφράζονται στην κοινή γνώμη σαν κάποια σκοτεινά σημεία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και ΑΕΚ δεν υφίστανται και το έργο προχωράει».

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/videos/915913575527627/?t=1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ