Σίενστεντ: «Δεν ανησυχώ για τον Παναιτωλικό, έχουμε ικανούς παίκτες»

Σίενστεντ: «Δεν ανησυχώ για τον Παναιτωλικό, έχουμε ικανούς παίκτες»

Ο Σουηδός αμυντικός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Παναιτωλικός θα ανακάμψει, καθώς διαθέτει ικανούς παίκτες.

Ο Παναιτωλικός δεν έχει ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Αγρινίου μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές να έχει μόλις 1 βαθμό, τον οποίο πήρε χθες στην Λαμία.

Το κακό ξεκίνημα πάντως δεν ανησυχεί τον Σίενστεντ, με τον Σουηδό αμυντικό να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι τα Καναρίνια θα ανακάμψουν, καθώς διαθέτουν ικανούς παίκτες.

«Αισθανόμαστε καλά για τον πρώτο βαθμό και νομίζω πως στο μέλλον θα πάμε καλά. Εχουμε ικανούς παίκτες, αλλά πρέπει να αποκτήσουμε χημεία», ανέφερε αρχικά, ενώ για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναιτωλικού δήλωσε: «Επαιξα για πρώτη φορά βασικός. Προηγουμένως θα αγωνιζόμουν σε ένα ματς (σ.σ. με τον ΟΦΗ), αλλά χτύπησε και έγινε αλλαγή ο τερματοφύλακάς μας. Μετά θα ξεκινούσα με την ΑΕΚ, αλλά πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο. Ο γιος μου αισθάνθηκε αδιαθεσία και νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες. Πλέον είναι καλά.  Ηταν η πρώτη φορά που έπαιξα στόπερ σε τετράδα. Για μένα είναι μία ιδιαίτερη θέση. Οχι απλά πηδάς και μαρκάρεις, όπως πολλοί πιστεύουν. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθειά μου».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στις καιρικές συνθήκες που συνάντησε στην Ελλάδα: «Πλέον είναι φθινόπωρο εδώ. Βρέχει για δύο ημέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ