Παναθηναϊκός: Στους τραυματίες και ο Κολοβός

Παναθηναϊκός: Στους τραυματίες και ο Κολοβός

Το όνομα του Δημήτρη Κολοβού προστέθηκε την Πέμπτη στο απουσιολόγιο του Γιώργου Δώνη. Ρεπό θα έχουν το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Από ονόματα το απουσιολόγιο του Γιώργου Δώνη είναι γεμάτο αυτές τις μέρες… Στους διεθνείς που απουσιάζουν, προστίθενται και οι παίκτες οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Ο τελευταίος τραυματίας είναι ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος την Πέμπτη αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και δεν γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του. Ο 26χρονος εξτρέμ υποβλήθηκε σε θεραπεία και έκανε αποφόρτιση στο γυμναστήριο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή.

Θεραπεία και γυμναστήριο είχε το «μενού» και για τους Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδη, Μπεκ, ενώ ο Ούφε Μπεκ νιώθει καλύτερα και πήρε μέρος στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης. Ο Φάουστο Τιένθε γυμνάστηκε ξανά σε φουλ ρυθμούς, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο θα ξεκαθαρίσει από Δευτέρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν την Παρασκευή και έπειτα θα΄έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο, αφού δεν θα διεξαχθεί πρωτάθλημα λόγω της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ