ΠΑΟΚ: Φιλικό με την Κ19 και με συμμετοχή Βιεϊρίνια!

ΠΑΟΚ: Φιλικό με την Κ19 και με συμμετοχή Βιεϊρίνια!

Οικογενειακό διπλό με την Κ19 περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ με την είδηση να έρχεται από τον Αντρέ Βιεϊρίνια που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο.

Ο αρχηγός είναι εδώ! Οικογενειακό διπλό είχε το… μενού σήμερα για τον ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε την Κ19 αλλά η είδηση είναι ότι ο Αντρέ Βιεϊρίνια αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο αρχηγός των νταμπλούχων μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Φιλική μάχη με την Κ19 περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (10.10) για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Αμπέλ Φερέιρα εκμεταλλεύτηκε το φιλικό παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα, προκειμένου να κάνει διάφορες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, με την αναμέτρηση να έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έβγαλε και ο Χοσέ Μαουρίσιο, που βρίσκει σταδιακά ρυθμό.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Χοσέ Κρέσπο έμειναν εκτός για προγραμματισμένη αποφόρτιση, ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε θεραπεία κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (11.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ