Kicker: «Υπογράφει συμβόλαιο με τον Αρη ο Ενινγκ»

Kicker: «Υπογράφει συμβόλαιο με τον Αρη ο Ενινγκ»

Η συμφωνία του Αρη με τον Μίχαελ Ενινγκ είναι δεδομένη και από το Kicker, με το πασίγνωστο περιοδικό να τονίζει ότι ο Γερμανός τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Άρης φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Μίχαελ Ένινγκ προκειμένου ο Γερμανός προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κίτρινων και να πάρει τη θέση του Αποστόλη Τερζή.

Ο Ένινγκ αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, όπου αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η επικείμενη συμφωνία του Ένινγκ με τον Άρη έγινε θέμα και στο Kicker, με το φημισμένο περιοδικό να κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία.

Στο ρεπορτάζ του το γερμανικό περιοδικό κάνει αναφορά στην παρουσία του Αγγελου Χαριστέα στον Άρη, μαζί με κομμάτι των δηλώσεών του από την χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε και μιλάει για επισημοποίηση της συμφωνίας μέσα στις επόμενες δύο μέρες.

«Ο 54χρονος τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Αρη μέχρι το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη. Ο Αρης, τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδος, ξεκίνησε την σεζόν με τον Σάββα Παντελίδη. Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη και το κακό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, έφεραν την παραίτηση του Παντελίδη. Τον Σεπτέμβριο ο Χαριστέας ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή, με τον ήρωα του 2004 να ξεκινάει την καριέρα του από το κλαμπ της Βορείου Ελλάδος», γράφει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα του Kicker.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ