Ο Φορτούνης μίλησε για τον Κωστή που παίρνει ο Ολυμπιακός (vid, pics)

Ο Φορτούνης μίλησε για τον Κωστή που παίρνει ο Ολυμπιακός (vid, pics)

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Λάρνακα και μίλησε για όλα.

Στην Κύπρο βρέθηκε ο Κώστας Φορτούνης αυτές τις ημέρες. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Λάρνακα και βραβεύτηκε από τους οπαδούς των Πειραιωτών στη Μεγαλόνησο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, μάλιστα, αποκάλυψε ότι παλαιότερα βρέθηκε πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον Ιωάννη Κωστή. Τον 19χρονο ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αποκτήσει με μεταγραφή της επόμενες ημέρες. Επίσης, ο «Φόρτου» μίλησε για το παιχνίδι με την Μπάγερν, αλλά και για την επιστροφή από τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φορτούνης

Για την εμπειρία που είχε στη σύντομη παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ: «Τότε προπονητής ήταν ο Γιοβάνοβιτς. Να σας πω την αλήθεια ήμασταν κοντά στο να έρθω εδώ. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα, είχε πάρα πολύ καλή ομάδα τότε ο ΑΠΟΕΛ. Εντάξει, δεν ήρθαμε σε συμφωνία όμως και προχωράμε».

Για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Η Μπάγερν είναι το φαβορί του ομίλου, όμως εμείς θα μπούμε χωρίς φόβο. Στο γήπεδο μας θα έχουμε και τον κόσμο που δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα, πάμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και μακάρι να το πετύχουμε».

Για τον τραυματισμό: «Υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο, έτυχε σε μένα φέτος, δυσκολεύομαι γιατί δεν έχω βρεθεί ξανά σε τέτοια θέση, αλλά τώρα σιγά-σιγά κάνω προπονήσεις και βρίσκομαι όλο και πιο κοντά στην ομάδα, είμαι καλύτερα».

Για τον Ιωάννη Κωστή: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, άκουσα όμως το θέμα τις τελευταίες ημέρες. Μακάρι το παιδί να έρθει στην ομάδα και να ενταχθεί και να παίξει όσο πιο γρήγορα μπορέσει. Οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγάλες και εμείς θα τον υποδεχθούμε για να μπει σιγά – σιγά στην πρώτη ομάδα. Μακάρι το παιδί να προχωρήσει, να δουλέψει και να παίξει στον Ολυμπιακό».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ