ΠΑΟΚ: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει κάκωση πρώτου βαθμού.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στάθηκε άτυχος στο φιλικό που έδωσε χθες το βράδυ το Μαρόκο με την Λιβύη, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα στο 68’ και εννιά λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο 29χρονος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι, μετά από ένα σπριντ και ζήτησε αμέσως αλλαγή. Σήμερα, ο χαφ του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει κάκωση πρώτου βαθμού. Ο διεθνής άσος μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα θα επανεξεταστεί από τους γιατρούς του ΠΑΟΚ, για να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων.

Ο τραυματισμός του Ομάρ Ελ Καντουρί όπως είναι λογικό προκάλεσε έντονη ανησυχία στον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει πολλά πάνω στον Μαροκινό εξτρέμ. Συγκεκριμένα, ο Ελ Καντουρί τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά 8 αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και προκριματικά Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ