Γιουνές: «Εφυγα γιατί δεν με πίστευε ο Παντελίδης»

Γιουνές: «Εφυγα γιατί δεν με πίστευε ο Παντελίδης»

Ο Τυνήσιος επιθετικός ανέλυσε τους λόγους που αποχώρησε από τον Αρη.

Τον λόγο που αποχώρησε από το ρόστερ του Αρη αποκάλυψε ο Χαμζά Γιουνές με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο Ρουμάνος επιθετικός τόνισε ότι ο Σάββας Παντελίδης δεν τον εμπιστευόταν και δεν τον χρησιμοποιούσε, ενώ επισήμανε ότι δεν υπήρχε ισονομία, καθώς ο έμπειρος τεχνικός δεν συμπεριφερόταν το ίδιο σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Μετρόπολις:

«Είναι καλή η ομάδα και διαθέτει ταλέντο. Έχει έρθει και ένας νέος Γερμανός προπονητής και πιστεύω θα κάνει καλά τη δουλειά του. Προσωπικά έφυγα γιατί δεν με πίστευε ο προπονητής και δεν με έβαζε να παίζω. Δεν μου έδωσε την ευκαιρία. Δε με πίστευε ο προπονητής. Αυτό ήταν το μοναδικό πρόβλημα και κανένα άλλο.

Μετά αποκτήθηκε και ο Ιντέγε. Αυτό φυσικά ήταν κάτι καλό. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά το πρόβλημα δημιουργείται όταν δεν συμπεριφέρεσαι το ίδιο σε όλους τους παίκτες και δεν υπάρχουν συνθήκες δικαιοσύνης. Ήταν κάτι μη αποδεκτό και απαράδεκτο. Έτσι αποφάσισα να αποχωρήσω. Το πρόβλημα ήταν ο προηγούμενος προπονητής (σ. σ. Παντελίδης). Δεν εμπιστευόταν κάποιους παίκτες και δεν τους χρησιμοποιούσε. Δεν ένιωθα καλά. Το θέμα είναι ότι ένας παίκτης νιώθει ότι δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής και ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ισορροπία, υπάρχει πρόβλημα. Είναι σημαντικό οι σχέσεις προπονητή και παικτών να είναι καλές και να υπάρχει εμπιστοσύνη».

Ο Γιουνές, πάντως, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Αρη: «Έφυγα με πολύ καλές εικόνες. Έχω καλές αναμνήσεις από την ομάδα. Έχω καλή σχέση και με τους οπαδούς. Κάθε φορά που παίζαμε στο Χαριλάου ήταν μια γιορτή για μένα. Ήταν κάτι σπουδαίο. Θα ήθελα να επιστρέψω.  Ποιος δε θα ήθελε να παίξει στον Άρη; Πιστεύω τώρα θα εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα με τον καινούργιο προπονητή. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ