Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων ο Τσιμίκας

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και φέρεται να απασχολεί το μισό ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό και είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους παίκτες των ερυθρόλευκων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών έχει πάρει φανέλα βασικού από τον Πέδρο Μαρτίνς και φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα με αποτέλεσμα να έχει πέραση με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και σε σημερινό δημοσίευμα του το «Φως των Σπορ» ο Έλληνας μπακ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ισπανία, οι οποίες αναμένεται μάλιστα να κινηθούν για την απόκτηση του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ομάδα που εξέφρασε πρώτη το ενδιαφέρον της για τον Τσιμίκα ήταν η Λεβάντε, που μάλιστα έστειλε και άνθρωπο για να δει τον Έλληνα αμυντικό, ενώ «ματιές» ρίχνει και η Μπέτις, την οποία οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν την περσινή σεζόν στους ομίλους του Europa League.

Από εκεί και πέρα, η τελευταία ομάδα που φέρεται να ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Τσιμίκα είναι η Σεβίλλη, η οποία ωστόσο δεν έχει προβεί σε κάποια ενέργεια, αλλά το ενδιαφέρον της παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ