Ο ενδεκαδάτος Χατζηγιοβάνης και η «made in Greece» ενδεκάδα

Ο ενδεκαδάτος Χατζηγιοβάνης και η «made in Greece» ενδεκάδα

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι φαβορί για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η υπόθεσή του είναι η πλέον πολυσυζητημένη στον Παναθηναϊκό εδώ και μήνες. Από τη μέρα που έγινε γνωστό το… χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές σχετικά με το νέο συμβόλαιο. Ένα χάσμα που εξακολουθεί να υφίσταται και που είχε επιπτώσεις και σε άλλα θέματα. Η σχέση του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη έχει περάσει από σαράντα κύματα, τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε αρκετή ένταση τόσο λόγω της ατάκας του Δώνη πως ο παίκτης θέλει να φύγει από την ομάδα και της επιστολής που έστειλε ο ατζέντης του στην ομάδα.

Ωστόσο αυτή η ένταση έχει πλέον περάσει, ο παίκτης μίλησε αρκετά με τον Δώνη πριν από το παιχνίδι με την Ξάνθη και του είπε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα, ακόμα και αν δεν προκύψει συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Του ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή το μυαλό του είναι μονάχα στον Παναθηναϊκό και πως θα καταφέρει να τον βοηθήσει.

Αποφασίστηκε από κοινού να μην αγωνιστεί με την Ξάνθη για να μην υπάρξουν αντιδράσεις, αλλά πλέον ο Δώνης είναι έτοιμος να τον επαναφέρει όχι μόνο στην αποστολή, αλλά και στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Οι δοκιμές που κάνει έως τώρα ο προπονητής του Παναθηναϊκού και όσα έχει στο μυαλό του για την ενδεκάδα, συμπεριλαμβάνουν τον Χατζηγιοβάνη στο αρχικό σχήμα σε θέση αριστερού εξτρέμ. Εκεί, δηλαδή, που είχε αγωνιστεί και στο Βικελίδης, στο οποίο τον είδαμε για τελευταία φορά φέτος.

Από ‘κει και πέρα, ο Δώνης σκέφτεται μια άκρως… ελληνική ενδεκάδα, αφού πλην του Χατζηγιοβάνη σ’ αυτή θα βρίσκονται οι Διούδης, Πούγγουρας, Δώνης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης και ένας εκ των Κολοβού ή Καμπετσή. Εφτά Έλληνες δηλαδή, σε μια συνταγή που πέρσι οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε πιο επιτυχημένα μονοπάτια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ