ΑΕΚ: Προχωράει η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ: Προχωράει η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΑΕΚ πήρε το πράσινο φως από την Περιφέρεια Αττικής για την υπογειοποίηση και πλέον όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα έργα.

Το τελευταίο εμπόδιο σχετικά με την υπογειοποίηση στην Αγιά-Σοφιά κάμφθηκε και πλέον προχωράνε τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής συνεδρίασε και αποφάσισε να εγκρίνει τα επανορθωτικά μέτρα που έλαβε η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, η οποία και θα φέρει εις πέρας το έργο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν μια εξέλιξη που είχε ζητήσει να γίνει το ελεγκτικό συμβούλιο και πλέον στην επόμενη συνεδρίαση θα εγκριθεί από το ελεγκτικό συμβούλιο το έργο και θα ξεκινήσουν τα έργα για την υπογειοποίηση που είναι δείχνει ότι οδεύουμε προς την τελική μορφή του νέου γηπέδου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η απόφαση:

«Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφασίζει

A) Την έγκριση των επανορθωτικών μέτρων που έλαβε ο οικονομικός φορέας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» με δ.τ INTRAKAT και των αποδεικτικών στοιχείων που προσκόμισε προκειμένου να αποδείξει την αξιοπιστία του, ως επαρκή.

B) Την έγκριση του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο προσωρινός ανάδοχος του έργου «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ», είναι ο οικονομικός φορέας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» με δ.τ INTRAKAT με ποσοστό μέσης έκπτωσης προσφοράς (Εμ) 45,10% και Σύνολο Δαπάνης του Έργου κατά την προσφορά 8.142.737,22 € (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Γ) Την εξουσιοδότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Επιτροπής Διαγωνισμού για τη συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ