ΑΕΚ: Εταιρείες – κολοσσοί για την ονομασία της «Αγιάς Σοφιάς»

ΑΕΚ: Εταιρείες – κολοσσοί για την ονομασία της «Αγιάς Σοφιάς»

Το έργο της Αγιάς Σοφιάς προχωράει και πλέον μπαίνει στο «κάδρο» το όνομα του γηπέδου, με την ΑΕΚ να διαπραγματεύεται με μεγάλες εταιρίες.

Η ΑΕΚ συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς» με σκοπό να μπει όσο το δυνατόν ταχύτερα στο νέο της γήπεδο. Τα έργα προχωράνε, η υπογειοποίηση έχει πάρει τον δρόμο της κι όλα πάνε κατ’ευχήν για την Ένωση με το επόμενο βήμα πλέον να είναι η ονομασία του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, όπως συμβαίνει στα περισσότερα γήπεδα του κόσμου, τα οποία φτιάχνονται τα τελευταία χρόνια, πέρα από το «Αγιά Σοφιά» το γήπεδο της ΑΕΚ θα έχει και μια ονομασία κάποιας μεγάλης εταιρείας, προκειμένου να έχει ακόμα περισσότερα έσοδα από την ανέγερση του γηπέδου.

Όπως αναφέρει η Sportday, εταιρείες-κολοσσοί έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους για να δώσουν το όνομά τους στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Οι συζητήσεις με τις εταιρείες δεν είναι προχωρημένες, ενώ τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος θέλει την πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση για τον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, πως η LG θέλει να δώσει την ονομασία της στο γήπεδο και έχει επαφές με την πλευρά της ΑΕΚ. Όπως ανέφερε και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Άρης Κουτελός, έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών με φόντο και το νέο γήπεδο της Ένωσης. Μάλιστα λόγω υφιστάμενης χορηγίας, η LG έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στις όποιες συζητήσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ