Ενδιαφέρον της Σεβίλλης για Ποντένσε

Ενδιαφέρον της Σεβίλλης για Ποντένσε

Δημοσίευμα αναφέρει ότι η Σεβίλλη έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να απασχολεί ήδη αρκετές ομάδες από το εξωτερικό.

Μια από αυτές μάλιστα φέρεται να είναι και η Σεβίλλη, η οποία είχε στείλει και άνθρωπο να τον παρακολουθήσει στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη για την 6η αγωνιστική.

Οι Ανδαλουσιανοί έχουν συνδεθεί με τους ερυθρόλευκους και για τον Κώστα Τσιμίκα, όμως αυτός που έχουν βάλει στο… μάτι είναι ο Πορτογάλος, με το «Φως των Σπορ» να αναφέρει πως ο ισπανικός σύλλογος ενδιαφέρεται να κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι δικό του τον βραχύσωμο εξτρέμ.

Βέβαια η περίπτωση του Ποντένσε δεν είναι εύκολη και παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες για την ισπανική ομάδα κι ο λόγος δεν είναι άλλος από τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες πιστεύουν πολύ στον Πορτογάλο, ενώ τόσο η διοίκηση αλλά και ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες θεωρούν ότι μπορεί να πουληθεί με πάνω από 25 εκατ. ευρώ. Για αυτό τον λόγο και ο Ολυμπιακός δεν ξεκινάει οποιαδήποτε συζήτηση για τον Ποντένσε αν η πρόταση δεν ξεκινάει από τα 25 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ