Σεμινάριο στις ομάδες για το VAR από την ΚΕΔ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη χρήση του Video Assistant Referee θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14 ομάδες της Superleague.


Σεμινάριο στις ομάδες για το VAR από την ΚΕΔ | to10.gr

Η ΚΕΔ ενημέρωσε τις ομάδες και τον κόσμο ότι θα γίνει σεμινάριο σήμερα στις 12:00 για τη χρήση του Video Assistant Referee σε όλες τις ομάδες της Super League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. διοργανώνει την Πέμπτη 17/10 στις 12:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel εκπαιδευτικό σεμινάριο, σχετικά με το πρωτόκολλο και τη λειτουργία του συστήματος VAR.

Στο σεμινάριο έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι των 14 ΠΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 1, καθώς επίσης και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκομένων φορέων (ανάδοχος εταιρία, τηλεοπτικοί σταθμοί, μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ).

Πριν την έναρξη του σεμιναρίου χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο κ. Ευάγγελος Γραμμένος και ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Στις εργασίες του εκπαιδευτικού μέρους θα μετάσχουν ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μανουέλ Μέλο Περέιρα, τα μέλη της κκ. Χουάν Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ, ο VAR Education leader κ. Μιχάλης Κουκουλάκης και ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA κ. Κάρλος Χεσούς Γκλος Γκόμεζ.

Το σεμινάριο θα παρακολουθήσει ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA-UEFA κος Πετρ Φούσεκ».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού μπάσκετ: Δεν μιλάμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ