ΠΑΟΚ: Χάνει Λαμία ο Ελ Καντουρί, «τρέχει» για Βόλο

ΠΑΟΚ: Χάνει Λαμία ο Ελ Καντουρί, «τρέχει» για Βόλο

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει μία κάκωση πρώτου βαθμού στον μακρύ προσαγωγό και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για 7-10 μέρες.

Χωρίς τον Ελ Καντουρί θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Λαμία (20/10, 17:10) στην Τούμπα για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, καθώς ο Μαροκινός εξετάστηκε μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υπέστη κάκωση πρώτου βαθμού.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος τραυματίστηκε αγωνιζόμενος με την εθνική του ομάδα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη έδειξαν ότι έχει μία κάκωση πρώτου βαθμού στον μακρύ προσαγωγό, γεγονός που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός για 7-10 μέρες.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε ήδη ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Βόλο (27/10).

Από εκεί και πέρα, οι Λημνιός , Γιαννούλης και Πασχαλάκης επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδας, ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποφόρτιση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Με φόντο το παιχνίδι της Κυριακής (20.10, 18:00) κόντρα στη Λαμία συνεχίστηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου το απόγευμα της Πέμπτης (17.10) στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα ήταν και πάλι αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, με το τεχνικό επιτελείο να ξεκινάει ουσιαστικά την προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Οι Λημνιός , Γιαννούλης και Πασχαλάκης επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδας, ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποφόρτιση.

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε και ο Ομάρ Ελ Καντουρί , ο οποίος υπέστη μία κάκωση πρώτου βαθμού στον μακρύ προσαγωγό και αναμένεται να μείνει εκτός για 7-10 μέρες. Ο Μαροκινός ξεκίνησε ήδη ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες.

Ο Φερνάντο Βαρέλα δουλέψει ατομικά, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Την Παρασκευή (18.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ