Απόλλωνας : Με τρεις προπονητές και Αλμπάνη

Απόλλωνας : Με τρεις προπονητές και Αλμπάνη

Ο Απόλλωνας έχει αλλάξει τρεις προπονητές και είναι η ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει τους λιγότερους παίκτες στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος

Ο Απόλλωνας δίνει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει αλλάξει τρεις προπονητές με την συμπλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Η σεζόν ξεκίνησε με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του Απόλλωνα, στη συνέχεια την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Ζόραν Βούλιτς. Τη θέση του Κροάτη τεχνικού έχει πάρει εδώ και λίγο καιρό ο Γιώργος Παράσχος.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Απόλλωνας είναι (μαζί με την Ξάνθη) η ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει τους λιγότερους παίκτες (21) στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ο παίκτης που έχει τις περισσότερες συμμετοχές είναι ο γκολκίπερ της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Ιβάν Τσόβιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Σε 15 ματς έχει παίξει και ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Απόλλωνα.

Ο νεαρός επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Ριζούπολης, έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν. Αξιόλογη επίσης θεωρείται η Ελμπάζ, καθώς ο Ισραηλινός επιθετικός έχει παίξει σε εννιά ματς κι έχει σημειώσει τρία γκολ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ