Παναθηναϊκός: Τέλος ο Νταμπίζας!

Βόμβα με Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό. Παρελθόν αποτελεί ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, πληρώνοντας το μάρμαρο του κακού σχεδιασμού.

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Νταμπίζας! | to10.gr

Απόφαση… βόμβα στον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο άνθρωπος που πληρώνει το κακό ξεκίνημα της ομάδας και αποτελεί παρελθόν από τους πράσινους. Πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε γνωστό πως η συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας ολοκληρώνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τι πραγματικά συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Φτάνει να ακολουθήσεις το χρήμα!

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο για το σύλλογο, βοήθησε με εργατικότητα και ήθος προς την κατεύθυνση υλοποίησης των στόχων που είχαν τεθεί. Η διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής του».

Ο Νίκος Νταμπίζας επί της ουσίας πληρώνει τα σπασμένα του κακού μεταγραφικού σχεδιασμού, που είχε σαν αντίκτυπο και το πολύ κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, οι σχέσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν ήταν στο επίπεδο που βρίσκονταν όλο τον προηγούμενο χρόνο, αλλά δεν παύει η αποπομπή του να αποτελεί μια βόμβα… μεγατόνων για την ομάδα.

Μάλιστα, ο Νταμπίζας αποχωρεί σχεδόν την ίδια περίοδο που είχε φύγει και στην πρώτη του θητεία στον Παναθηναϊκό.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο