Άρης: Μίλησε με Ένινγκ-Χαριστέα ο Καρυπίδης

Άρης: Μίλησε με Ένινγκ-Χαριστέα ο Καρυπίδης

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του Άρη πριν το ματς με την Ξάνθη ζητώντας φυσικά τη νίκη από τους παίκτες της ομάδας του ενώ είχε και συζήτηση με τους Χαριστέα και Νιαρχάκο.

Στις εγκαταστάσεις του Ρύσιου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (19/10) ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση του Άρη πριν από το κυριακάτικο (20/10) ματς με την Ξάνθη.

 

Ο Καρυπίδης είχε τετ-α-τετ με τον Μίχαελ Ένινγκ, για να ενημερωθεί για την προετοιμασία της ομάδας. Επίσης, ο Καρυπίδης ευχήθηκε στον Ένινγκ καλή επιτυχία στο ντεμπούτο του στη Superleague και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για το σαββατιάτικο ματς.

Ακόμα, ο Καρυπίδης μίλησε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Άγγελο Χαριστέα και τον τιμ μάνατζερ, Δημήτρη Νιαρχάκο, για διάφορα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Ο Άρης έχει μόλις ένα βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια, το ισόπαλο 2-2 που είχε αποσπάσει από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έχει ανάγκη από τη νίκη. Ο Καρυπίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του να φροντίσουν για την συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και να διασφαλίσουν ότι όλοι θα δώσουν το μάξιμουμ για το «τρίποντο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ