Έτσι μένει στον Παναθηναϊκό ο Χατζηγιοβάνης

Έτσι μένει στον Παναθηναϊκό ο Χατζηγιοβάνης

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Το πρωί του Σαββάτου υπήρξε ολική ανατροπή στην υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάνη με τον νεαρό άσο να καταλήγει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για νέο τριετές συμβόλαιο. Ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια θα έχει τελικά χαρούμενο τέλος και για τις δύο πλευρές με την «Πράσινη» να κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα πάρει μόλις 10.000 ευρώ περισσότερα από το παλιό του συμβόλαιο αλλά θα έχει μεγαλύτερα μπόνους ενώ θα υπάρχει και συγκεκριμένη ρήτρα.

Αν έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού με δύο εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός δεσμεύτηκε στην πλευρά του παίκτη που δεν θα σταθεί εμπόδιο και θα συναινέσει στην πώλησή του.

Τέλος, μετά τον Χαζτηγιοβάνη σειρά αναμένεται να πάρουν τρία παιδιά που πιστεύουν πολύ οι άνθρωποι της ομάδας με τους Αθανασακόπουλο, Βαγιαννίδη και Σερπέζη να αναμένεται να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους ενώ μετά το ίδιο θα επιχειρηθεί και με τους Ινσούα, Γιόχανσον και Δώνη οι οποίοι το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν οι «πράσινοι» να τους χάσουν ως ελεύθερους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ