Σούντγκρεν: «Σημαντική νίκη, αξίζαμε περισσότερα στα προηγούμενα παιχνίδια»

Σούντγκρεν: «Σημαντική νίκη, αξίζαμε περισσότερα στα προηγούμενα παιχνίδια»

Ο Σουηδός μπακ μίλησε για τη νίκη του Αρη στην Ξάνθη και τόνισε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης άξιζε να πάρει περισσότερους βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια.

Με νίκη συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αρη ο Μίχαελ Ενινγκ, με τον Γερμανό να βλέπει την ομάδα του να φεύγει με το διπλό από την Ξάνθη (0-1).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντάνιελ Σούντγκρεν τόνισε ότι ο νέος προπονητής έδωσε ώθηση στον ίδιο και στους συμπαίκτες του και κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη.

Παράλληλα, ο Σουηδός αμυντικός τόνισε ότι ο Αρης στάθηκε άτυχος στα προηγούμενα παιχνίδια άξιζε να έχει περισσότερους βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά είπε: «Είναι καλό με τον νέο κόουτς να θέλεις να δείξεις ότι θες να παίξεις. Ο προπονητής μας έδωσε περισσότερη ενέργεια, πήγαμε γενικά καλά σήμερα σαν ομάδα, αξίζαμε πολλά περισσότερα στα προηγούμενα ματς και όχι να έχουμε μόνο πέντε βαθμούς. Ήταν μία σημαντική νίκη και συνεχίζουμε».

Για το μηδέν στην άμυνα: «Είναι πάντα σημαντικό, το ξέρουμε ότι έχουμε καλή επίθεση. Θα έχει για πολλά χρόνια μία τόσο καλή επιθετική γραμμή. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, αλλά όταν κρατάμε και το μηδέν αποκτά μεγαλύτερη αξία η προσπάθειά μας».

Για το αν είναι μία νίκη… αντεπίθεσης: «Φυσικά. Χάσαμε δύο βαθμούς με τον ΠΑΟΚ, χάσαμε πόντους με τον Ολυμπιακό, ήταν η ατυχία και η διαιτησία. Όσο περνά ο καιρός σιγά σιγά το καταλαβαίνουμε κι εμείς πως δουλεύει το σύστημα στην Ελλάδα. Ηταν μία σημαντική νίκη και συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ