Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέλος ο Βελλίδης μετά την Τούμπα

Τέλος και ο Αντωνίου από τον πάγκο της Λαμίας. Το παίρνει πάνω του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μετά την… κωμωδία στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος ο Βελλίδης μετά την Τούμπα | to10.gr

Δεν είναι η ήττα. Ο τρόπος είναι. Και προφανώς αυτός έφερε σωρεία εξελίξεων στη Λαμία καθώς τις τελευταίες ώρες ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει πάρει… σφουγγάρι και σβήνει. Τι λέει το ρεπορτάζ; Τέλος ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου που ούτως ή άλλως ήταν «τελειωμένος» καιρό τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Μουντάκης.

Τέλος και ο Μάρκος Βελλίδης που τα απίστευτα λάθη του το απόγευμα στη Τούμπα, έγιναν… viral στα social media.

Για την ιστορία; Ο Μουντάκης επέμενε το καλοκαίρι για την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη.  Για τον έμπειρο πορτιέρο που σύμφωνα με τον Αντωνίου δεν αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα διότι ήταν τραυματίας, ούτε για τα τραγικά λάθη του που είχαν το σκορ στο 3-0 από το 11΄. Τον άλλαξε λέει για να αποκτήσει εμπειρίες ο νεαρός Κατσικάς που φόρεσε τα γάντια στο δεύτερο ημίχρονο.

Η εντολή που έχει δώσει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι ο Βελλίδης από εδώ και στο εξής να προπονείται μόνος του. Να μην έχει καν επαφή με την ομάδα. Δείγμα ότι ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, δεν έχει σκοπό να του συγχωρήσει τη σημερινή του εμφάνιση.

Σε ότι αφορά τώρα στον πάγκο: Ο Αντωνίου ουσιαστικά είναι παρελθόν καιρό. Απλά στη διακοπή έγινε πρόταση στον Γιάννη Πετράκη, και ο έμπειρος τεχνικός αρνήθηκε αναγκάζοντας την ομάδα της Φθιώτιδας σε έξτρα αναζήτηση. Εδώ και λίγη ώρα ακούγεται έντονα το όνομα του Άκη Μάντζιου.

Στη Λαμία έχει προταθεί και ο Ηλίας Φυντάνης, ενώ κάποιοι πριν τη διακοπή έκαναν λόγο για επιστροφή του Μπάμπη Τεννέ.