Κούγιας: «Κατηγορούν τον Βελλίδη για μειωμένη απόδοση»

Κούγιας: «Κατηγορούν τον Βελλίδη για μειωμένη απόδοση»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ και διακεκριμένος ποινικολόγος ανέλαβε την εκπροσώπηση του Μάρκου Βελλίδη, ο οποίος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, κατηγορείται από τους ανθρώπους της Λαμίας ότι είχε μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο εσωτερικό της Λαμίας, με τον Σωτήρη Αντωνίου να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, οι άνθρωποι της ομάδας της Φθιώτιδας κατηγορούν τον Μάρκο Βελλίδη για μειωμένη απόδοση!

Ο Ελληνας πορτιέρο έκανε γκάφες στα δύο πρώτα γκολ του ΠΑΟΚ, με τον Αλέξη Κούγια να βγαίνει στο ραδιόφωνο και να τονίζει ότι στη Λαμία κατηγορούν τον Βελλίδη ότι είχε μειωμένη απόδοση στο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά και του ζητούν να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο 32χρονος πορτιέρο χρεώνεται εξ ολοκλήρου τα πρώτα δύο γκολ του ΠΑΟΚ, με τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, όπως διαβάσατε χθες το βράδυ στο «10», να έχει δώσει εντολή για την αποπομπή του Βελλίδη.

«Η εντολή που έχει δώσει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι ο Βελλίδης από εδώ και στο εξής να προπονείται μόνος του. Να μην έχει καν επαφή με την ομάδα. Δείγμα ότι ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, δεν έχει σκοπό να του συγχωρήσει τη σημερινή του εμφάνιση», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του «10».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούγια:

Για τη δήλωση του για τον Βελλίδη: «Στην αρχή μου έστειλε ένα μήνυμα, μετά συναντηθήκαμε και μου είπε πως τον κατηγόρησαν για μειωμένη απόδοση και του ζήτησαν να λύσει το συμβόλαιό του. Κατά σύμπτωση με πήρε ο κ.Παπαιωάννου μετά από λίγο και είπαμε να συζητήσουμε για να βρούμε την χρυσή τομή. Δεν έχω δει τα γκολ αλλά εγώ ξέρω τον Βελλίδη πολλά χρόνια.

Οταν του λες κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις στοιχεία. Εγώ έδωσα την συμβουλή του Βελλίδη να πάει κανονικά στην προπόνηση την Τετάρτη, γιατί έχουν δύο μέρες ρεπό. Στη Λαμία έδιωξαν και τον Αντωνίου, μου είπε ο Βελλίδης ότι ήθελαν να τον βγάλουν από το 15′ και πως αν δεν τον έβγαζε στο ημίχρονο ο Αντωνίου θα τον έδιωχναν. Ο Βελλίδης είναι στεναχωρημένος, έχει κάνει μεγάλη καριέρα, έχει πάρει μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, πιστεύω πως θα βρούμε την χρυσή τομή με τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας».

Για το VAR: «Από τη στιγμή που δεν έχει γραμμή ο χειριστής του VAR και στο οφσάιντ δεσμεύεται να ακούσει τον διαιτητή του VAR και όχι να πάει να δει την φάση, εμάς μας σφύριξαν τρία πέναλτι τρία-τέσσερα λεπτά μετά από υπόδειξη του VAR. Εγώ το έχω πει από το καλοκαίρι πως πρέπει να βλέπει ο διαιτητής τις φάσεις, πολλοί με έκραξαν γι΄αυτό. Υπάρχουν αξιόλογοι διαιτητές και είναι συνέχεια διαιτητές VAR».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ